Τότα Αρβανίτη – Παπαδοπούλου

Τότα Αρβανίτη - Παπαδοπούλου

Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ένα «ταξίδι» στο Σύμπαν, για μικρούς και μεγάλους μέσα από εννέα εντυπωσιακές πλανηταριακές παραστάσεις και ταινίες θόλου μπορείτε να απολαύσετε και αυτό το φθινόπωρο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Οι επιμορφωτικές όσο και επίκαιρες παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου απευθύνονται, ανάλογα με την θεματολογία τους, σε όλες τις ηλικίες (από 5 ετών δηλαδή και άνω).

Οι παραστάσεις γίνονται κάθε απόγευμα από Τετάρτη έως και Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 το πρωί ως και τις 8:30 το βράδυ.

Για τα παιδιά άνω των 5 ετών, προτείνεται η παράσταση «Μια Βόλτα στο Φεγγάρι» που θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές έως την «κοντινή μας» Σελήνη, μέσα από μια παράσταση κατάλληλη για αυτές τις ηλικίες.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες  εδώ.

 

 

Σχετικά άρθρα

“Το Ένα” – Εικονογραφημένο παραμύθι

Αγαπητοί γονείς, Ο σχολικός εκφοβισμός (αγγλ. bullying) είναι ένα φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας, που εμφανίζεται σε πολλές χώρες του κόσμου και εμφανίζεται από την προσχολική ηλικία.[…]

Περισσότερα »
Κατάλογος βιβλίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Ο κατάλογος των βιβλίων είναι ευγενική προσφορά του 12ου Νηπιαγωγείου Καματερού [Σπύρος Φίλης & Σπυριδούλα Χρόνη]. Με ανοιχτό μοβ έχω συμπληρώσει τις προτάσεις του 10ου[…]

Περισσότερα »