Όροι Χρήσης

Παρακαλώ,  διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης  πριν από την χρήση του ιστότοπου totaarvaniti.gr

Η χρήση του ιστοτόπου totaarvaniti.gr (στο εξής και “παρόντος ιστοτόπου”) υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/ χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης του. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του παρόντος ιστοτόπου, καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Copyright)

  1.  Όλο το περιεχόμενο των άρθρων του παρόντος ιστότοπου (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά), που φέρουν το όνομα “Τότα Αρβανίτη-Παπαδοπούλου” στο τέλος τους, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Παναγιώτας Αρβανίτη-Παπαδοπούλου και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο, για την κατοχύρωση και τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας.
  2. Το περιεχόμενο του ιστοτόπου totaarvaniti.gr διατίθεται στους επισκέπτες/ χρήστες  για προσωπική χρήση. Το περιεχόμενο μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές, χωρίς σχετική ειδοποίηση. Μετά την αποδοχή των όρων χρήσης, επιτρέπεται η μη εμπορική χρήση και η αναπαραγωγή του, ολική ή μερική, μόνο με την προϋπόθεση ότι υπάρχει παραπομπή με υπερσύνδεσμο στην αρχική πηγή ή αναφέρεται το όνομα της ιστοσελίδας και ο συντάκτης του άρθρου ως πηγή προέλευσης.
  3. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή και αναπαραγωγή του περιεχομένου των άρθρων του ιστοτόπου totaarvaniti.gr, σε έντυπα μέσα ή σε ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς την άδεια της Παναγιώτας Αρβανίτη-Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτριας των πνευματικών δικαιωμάτων των άρθρων του παρόντος ιστοτόπου.

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links) 

Ο ιστότοπος totaarvaniti.gr περιέχει συνδέσμους που παραπέμπουν σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Όταν τους ενεργοποιήσετε βγαίνετε εκτός του ιστοτόπου totaarvaniti.gr και επισκέπτεστε άλλες ιστοσελίδες.

  1. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες, εμφανίζονται σε εσάς μόνο για λόγους διευκόλυνσης και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχεται από τους διαχειριστές του ιστοτόπου totaarvaniti.gr. , οι οποίοι δεν φέρουν καμία ευθύνη, ούτε για την ακρίβεια και την ορθότητα του περιεχομένου τους, ούτε για τους όρους απορρήτου, ούτε για τους όρους χρήσης τους, ούτε για τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις στις ιστοσελίδες αυτές. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης του παρόντος ιστοτόπου αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων του, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.
  2. Επίσης, οι διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου δεν εγγυώνται ότι οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη ιστοσελίδα  ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων ο παρών ιστότοπος ή οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν ψηφιακούς ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα . Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων των τεχνικών προβλημάτων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και όχι οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του ιστοτόπου totaarvaniti.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  1. Στην περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) μέσω της αντίστοιχης φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στον παρόντα ιστότοπο, υποχρεούται να συμπληρώνει τα προσωπικά στοιχεία: Όνομα και Ηλεκτρονική Διεύθυνση.
  2. Οι διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου δεν δημοσιοποιούν, ούτε διαβιβάζουν σε τρίτους, ούτε διαθέτουν προς πώληση τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή των ιδίων, με εξαίρεση την παραβίαση από τον επισκέπτη / χρήστη των κανόνων δεοντολογίας που ακολουθούν, οι οποίες διώκονται ποινικά και οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του παρόντος ιστοτόπου έχουν το δικαίωμα να διαβιβάσουν τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές.

Παραβίαση κανόνων δεοντολογίας

  1. Απαγορεύεται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστοτόπου, που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  2. Απαγορεύεται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστοτόπου, που είναι δυνατόν να θεωρηθεί απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό.
  3. Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω κανόνων δεοντολογίας, είναι παράνομη και δίνει το δικαίωμα στους διαχειριστές/ιδιοκτήτες του ιστοτόπου totaarvaniti.gr να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.